De dagkaarten à € 55,= voor het lustrumprogramma in school, de Grote Kerk en de Harmonie, waren bijzonder snel uitverkocht. De school en de Grote Kerk beperken ons in het aantal kaartjes vanuit veiligheidsoverwegingen. Speciaal voor iedereen die toch bij het lustrum wil zijn, gaan we het programma uitbreiden en eerder verplaatsen naar de Harmonie. Daarom kunnen we nu Harmoniekaarten à € 22,= beschikbaar stellen. Deze kaarten geven toegang tot het programma in de Harmonie in Leeuwarden van 16.00 uur ’s middags tot ’s avonds laat. Het programma in de Harmonie bestaat uit de namiddagborrel, muzikale omlijsting, het klassenfoto-moment, en aansluitend de toneelvoorstelling in de theaterzaal, diverse bands en dansen. Je mist dus alleen de school en kerk, maar niet het gezelschap en de 2e deel van het programma! Om ervoor te zorgen dat iedereen evenveel kans maakt op een kaartje, starten we de extra kaartverkoop op donderdag 23 november om 12.00 uur ‘s middags precies.

Eerst Harmoniekaart kopen, dan dagkaart annuleren
Heb je al een dagkaart en wil je liever een Harmoniekaart dan kun je het beste eerst een Harmoniekaart kopen en daarna je dagkaart annuleren. Je kunt kaarten niet onderling ruilen. Houd er wel rekening mee dat we de restitutie met de hand moeten controleren.

Let op: Klassenfoto’s in de Harmonie, niet op school
De avondkaarten maken het ook mogelijk om de groepsfoto’s in de Harmonie te maken. Er worden dus géén groepsfoto’s op school gemaakt. Tijdens het vorige lustrum gebeurde het namelijk dat sommige mensen hun fotosessie hebben gemist omdat het te druk was op de gang of omdat ze op een andere plek waren. In de Harmonie hebben we meer tijd en ruimte voor een ontspannen groepsportret.