Denk ook aan onze oudere lustrumgangers!
Als je kijkt naar de leeftijdsopbouw van de lustrumgangers van de 29ste editie valt op dat we dit keer een evenwichtige mix hebben van verschillende leeftijdsgroepen, met een verrassend sterke vertegenwoordiging van jongvolwassenen en een robuuste deelname van volwassenen en mensen van middelbare leeftijd. We hebben dus een brede aantrekkingskracht wat kan duiden op een een goede verbondenheid van alumni.

Het wordt een fris lustrum dit jaar!
Het weer in Leeuwarden in januari kan erg koud zijn met een temperatuur tussen de 3 en 5 graden. Het is dus belangrijk om je warm aan te kleden. Je moet immers naar school lopen, van school naar de Grote Kerk en dan naar de Harmonie. Op zaterdag 13 januari 2024 in Leeuwarden is het wisselvallig met temperaturen rond 6°C die aanvoelen als 2°C, met regenbuien in de ochtend en middag en een lichtere kans op regen in een bewolkte avond, met een windsnelheid van 18-19 km/u.

Durf te vragen!
We hebben als organisatie tot nu toe geen vragen gekregen van mensen die extra begeleiding of (reis)ondersteuning nodig hebben. Let daarom als mede-lustrumganger goed op of er schoolgenoten zijn die een armpje kunnen gebruiken. En mocht je vervoershulp kunnen gebruiken, laat het ons weten!