20 vrijwilligers voor op school
We zoeken met spoed nog twintig mensen die op school kunnen helpen met het ontvangen van alumni.  Omdat we te weinig vrijwilligers hebben ziet het er naar uit dat de huidige vrijwilligers de hele ochtend druk zijn en geen jaargenoten kunnen ontmoeten. Met méér vrijwilligers kunnen we een beter rooster maken zodat iedereen tijd overhoudt voor zichzelf. Net als vorige keren hopen we op genoeg helpende handen! Het is reuze gezellig, je bent niet de hele ochtend kwijt en je krijgt een leuke attentie. Kun je zelf of ken je mensen die kunnen, geef het aan ons via de mail of via een commentaar hieronder! 
 
Rijders voor reizigers
De beste manier om naar het Lustrum te komen is te voet, met openbaar vervoer of op de fiets. Parkeren rondom school en in de binnenstad is problematisch te noemen. Wil je met de auto komen, informeer dan nu alvast of er alumni bij je in de buurt wonen waar je mee kunt carpoolen. Het scheelt reisgeld en terwijl je herinneringen ophaalt vliegt je reistijd voorbij! Benader nu alvast mensen die je kent via je Whatsapp-groep, via ons forum of plaats een oproep hieronder in de commentaren, want het is 13 januari voordat je het weet. 
 
Schrijvers en publicisten opgelet
Toen alumnus Kees Kuiken ons vroeg of we aandacht aan zijn nieuwe boek wilden besteden vonden we dat zo’n goed idee dat we een nieuwe rubriek zijn gestart: het Librarium. Voor iedereen die op het Stedelijk Gymnasium zit of heeft gezeten, een studie of boek (of iets anders) heeft uitgegeven en daar aandacht aan wil geven. Ieder werk is welkom, of het nu hooggeleerd of juist vermakelijk is. Het is een prachtige conversation-starter! Je kunt ook namens een alumnus/alumna een werk onder de aandacht brengen. Stuur voor de bijdrage de volgende dingen aan ons mailadres:
 
  • De titel en de afbeelding van de publicatie
  • Naam en actuele foto van de auteur
  • 200 woorden over het werk (de blurb)
  • 200 woorden voor een minibio
    herinnering aan het Stedelijk Gymnasium, een speciale of inspirerende docent of medewerker, examenjaar en verdere avonturen

Check ook even de (digitale) bonendoos
Heb je nog foto’s van vroeger? We zijn naast foto’s van jaargenoten ook op zoek naar foto’s van docenten en medewerkers van het Stedelijk Gymnasium. Stuur voor je bijdrage aan ons mailadres. Foto’s komen standaard op het afgesloten deel van onze website.