Overzicht video en foto’s komen achter slotje
Aanstaande zaterdag proberen we alle foto’s en video’s voor jullie klaar te zetten. Dat doen we achter een slotje. Je moet dus ‘lid’ worden van de website om foto’s en schoolkranten te kunnen bekijken. Dat doen we om beter rekening te houden met de privacy van alle lustrumgangers. 

We schakelen over op onderhoud
Daarna gaan de website in ‘winterslaap’. We doen onderhoud en reageren nog wel maar doen dat niet meer iedere dag. De afgelopen dagen hebben we meerdere malen per dag aanmeldingen voor de website gecontroleerd, commentaren en aanvragen afgehandeld en correspondentie gevoerd rond de kaartverkoop. We meer dan 1.250 mailtjes of verzoeken verwerkt. 

Op zoek naar een nieuwe webmaster
Heb je affiniteit met community building en content management? Kun je overweg met WordPress en Divi? Dan nodigen we je uit om te reageren op onze oproep voor een nieuwe webmaster. Je kunt dan een unieke eigen bijdrage leveren aan de online voetafdruk van het Stedelijk Gymnasium, met de mogelijkheid om techniek en UX te verbeteren.

Wacht nog even met uitschrijven
Onder iedere nieuwsbrief die je ontvangt staat de optie om je uit te schrijven. Uitschrijven is een handige manier om te zorgen voor minder mail in je IN-box, maar het vergroot wel de kans dat je de aankondiging en daarmee de kaartverkoop voor het 30ste Lustrum in 2029 mist. Wacht dus nog even met uitschrijven als je er de volgende keer weer bij wilt zijn.  

Deze website gebruikt cookies om goed te functioneren.