Klassenoudsten gezocht

We hebben jullie hulp nodig
Het is in 2023 moeilijker voor ons als organisatie om mensen te bereiken voor het 29ste Lustrum van het Stedelijk Gymnasium. Voor een deel komt het doordat nogal wat email adressen uit 2018 niet meer werken. Verder is het door de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) moeilijker voor ons als organisatie om ‘zomaar’ uitnodigingen te versturen of persoonlijke gegevens van deelnemers uit te wisselen.

Met elkaar in contact blijven
We hebben het gevoel dat we méér mensen zouden moeten kunnen bereiken.  We zien dat er jaargangen zijn met een heel hoge opkomst. Die jaargangen hebben één of twee leerlingen die zich actief inspannen om zo veel mogelijk mensen van hun jaar bij elkaar te krijgen en de verbinding levend te houden. Zo was de jaargang 1979 vorige keer aanwezig met 40 lustrumgangers, hebben ze een whatsapp groep, een jaarboek en houden ze contact via het forum.

Wil jij klassenoudste worden?
We vinden dat een prachtig voorbeeld van hoe je met elkaar in contact kunt blijven. Net als op Zweinstein zijn de gangmakers van 1979  eigenlijk een soort klassenoudsten. We zoeken meer van dat soort klassenoudsten (of zullen we ze heel gymnasiaal praefecti noemen?) en willen iedere jaargang oproepen om bij elkaar te rade te gaan wie van jullie het voortouw wil nemen om nog meer jaargenoten te bereiken en betrekken. Op het forum vind je tips voor klassenoudsten.

En … natuurlijk zorgen we er voor dat er voor jou als praefectus of praefecta op 13 januari een leuke verrassing klaar ligt!

ad lustrum

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)