Bijzondere mededeling van rector Eelko Hooijmaaijers: Schrijf de 13de januari 2024 in je agenda. Want het 29ste Lustrum wordt het laatste lustrum in het gebouw zoals je het nu kent. Een unieke kans dus om elkaar nog één keer te treffen voordat het Gymnasium wordt verbouwd. Geef het alvast door aan je jaargenoten.

Een heuse transformatie

Het gebouw aan de Noorderweg 1 zal over ongeveer een jaar van binnen een transformatie ondergaan. De school krijgt daarbij een hele nieuwe indeling. Zo nemen we afscheid nemen van de tijdelijke bijbouw op het plein, die ook wel lokaal 1 wordt genoemd. Ook verwelkomen we een nieuwe lift voor mensen die minder goed ter been zijn. Ook zullen er extra toiletten worden toegevoegd en zal de aula een geheel nieuwe functie krijgen.

Het thema van 2024: Waar was jij?

Het 29ste Lustrum staat in het teken van de plek waar het allemaal gebeurde. Hoewel het gebouw -tot nu toe- grotendeels hetzelfde is gebleven, zal iedereen zich de school anders herinneren. We willen graag de mooie en bijzondere herinneringen aan het oude gebouw meenemen naar het nieuwe. Daarom nodigen we jullie in de aanloop naar het lustrum uit je eigen herinnering achter te laten in een virtuele school. Meer informatie volgt.

Beperkt plek … bij gastlessen

De voorverkoop start op vrijdag 15 september. Houd er rekening mee dat het aantal beschikbare plekken voor de populaire gastlessen beperkt is. Dit komt doordat we bij het organiseren van de reünie meer aandacht willen besteden aan toegankelijkheid voor iedereen en veiligheid. We weten natuurlijk nog niet wie we bereid zullen vinden en welke lessen er gegeven gaan worden. Daarbij kan iedereen maar één les volgen, zodat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen. Om teleurstelling te voorkomen raden we je dus aan om op tijd een kaartje te kopen. We kijken ernaar uit om jou en vele andere deelnemers te verwelkomen op deze speciale gelegenheid. 

Gedeelde voorpret is dubbele pret!

Wil je je lustrum dubbel onvergetelijk maken? Kijk dan of je een bijdrage kunt leveren als klassenoudste. Door nu alvast je jaargang bij elkaar te brengen kun je er een perfect lustrum van maken. Of kijk of je als vrijwilliger een bijdrage kunt leveren. In de voorbereiding of een paar uur op de dag zelf. Bijvoorbeeld als razende reporter, logistieke hulp of cateraar. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je er aan besteedt. Een andere unieke manier om oude banden aan te halen en om nieuwe contacten te leggen. Doe je mee aan het lustrum-netwerk? We zoeken nog verschillende specialisten als aanvulling op ons team. Klik op de knop hieronder!