Vraag & Antwoord

Kaartjes

Waarom zijn de kaartjes dit jaar duurder dan het vorige lustrum?

In verband met stijgende kosten hebben we dit jaar een correctie door moeten voeren van de prijs voor een kaartje. Op deze manier kunnen we als stichting dit lustrum kostendekkend organiseren en een gezonde begroting voor komende edities garanderen.

Als het evenement niet doorgaat, krijg ik dan mijn geld terug?

We zijn een kleine stichting. We schieten de kosten voor uit onze reserve. Verzekeren is kostbaar en zorgt voor duurdere kaartjes. Bij een calamiteit kunnen we geen kaartjes vergoeden. We hopen we dat je daar begrip voor hebt.

Kan ik mijn geld terug krijgen als ik verhinderd ben?

Dat kan tot zeven dagen voor het evenement. Voorwaarde is wel dat jouw kaartje doorverkocht kan worden. Dan krijg je via Eventbrite de kosten van je kaartje (minus de transactiekosten) terug. Op de bevestiging van je kaartje van Eventbrite staat hoe je dit kunt doen.

Ik sta op de wachtlijst, wat nu?

De kaartverkoop is vlot verlopen. Dit betekent dat er meerdere mensen op de wachtlijst staan. Wanneer iemand besluit om niet te komen en een kaartje aanbiedt, dan krijgt degene die boven in de wachtrij staat twee dagen de kans om te reageren. Na twee dagen gaat het aanbod naar de volgende persoon in de wachtrij.

Als alle dagkaarten of Harmoniekaarten zijn uitverkocht, is er een wachtlijst?

Ja, er zijn een wachtlijsten op de site Eventbrite. Klik op de lustrumwebsite ‘tickets’ aan en vervolgens ‘wachtlijst’. Wanneer je je daarop inschrijft krijg je -op volgorde van inschrijven-  de gelegenheid om een kaart te kopen zodra iemand zich voor het evenement heeft afgemeld. We houden dan twee dagen een kaartje voor je apart. Tot een week voor het evenement kunnen mensen hun kaartje inruilen.

Hoe kunnen (oud-)medewerkers zich aanmelden?

(Oud-)werknemers krijgen via hun mailadres een uitnodiging. Ben je (oud-)werknemer en heb je nog geen bericht ontvangen? Stuur dan een email aan abactis@lustrumstedelijkgymnasium.nl.

Zijn er kaarten voor alleen het programma in De Harmonie?

Ja, er zijn 200 Harmoniekaarten beschikbaar en in de verkoop gegaan.

Kan ik mijn kaart voor overdag inruilen voor een Harmoniekaart?

Heb je al een dagkaart en wil je liever een Harmoniekaart dan kun je het beste eerst een Harmoniekaart kopen en daarna je dagkaart annuleren. Voor het annuleren betaal je transactiekosten. Je kunt kaarten niet onderling ruilen. Houd er wel rekening mee dat we de restitutie met de hand moeten controleren.

Waarom zijn er dit jaar 850 dagkaarten en 200 Harmonie beschikbaar?

Tijdens het vorige lustrum was het schoolgebouw met bijna 1.000 bezoekers te vol. We hebben daarom een bureau gevraagd om te berekenen hoeveel mensen we maximaal nog verantwoord kunnen ontvangen. Het advies was om het dagprogramma te beperken tot 850 betalende deelnemers. Omdat er heel veel animo is, hebben we het programma in de Harmonie uitgebreid en vervroegd. Daarvoor zijn 200 kaarten extra beschikbaar gekomen.

Is er ook korting voor jonge alumni?

Ja, we hebben een speciale korting van 25% op de dagkaarten voor alumni tot 24 jaar. Gebruik hiervoor de promotiecode IUVENES. We controleren bij toegang op juistheid.

Waarom vraag je naar mijn telefoonnummer en examenjaar?

We proberen zo weinig mogelijk persoonlijke informatie op te slaan. Het examenjaar is bedoeld om fotomomenten in te plannen.Het telefoonnummer kunnen we gebruiken om in geval van nood berichten te versturen. 

Lessen

Kan ik me al inschrijven voor een les van een (oud)docent?

Er is altijd veel belangstelling voor de gastlessen. We zijn nog bezig om een lesrooster samen te stellen met docenten. Bij de ontvangst op school zijn er lesvouchers beschikbaar. Kom op tijd, want het aantal kaarten is beperkt.

Programma

Is er al een programma bekend?

Zodra het programma bekend is kun je het lezen op deze website.

Is er een afterparty?

Ja, we organiseren een afterparty in het centrum van Leeuwarden. Locatie wordt later bekend gemaakt. Vanaf 01.00 uur kan je daar terecht. De toegang is gratis. Je hebt geen ticket nodig.

Wat is inbegrepen bij mijn dagkaart?

Inbegrepen is deelname aan het ochtendprogramma op school, (vegetarische) lunch op school, koffie, thee en fris, deelname aan het middagprogramma in de Grote Kerk (maximaal 450 zitplaatsen). Vanaf 16 uur vervolgt het programma in de Harmonie met een warme welkomstdrank, de schoolfoto, de borrel met muzikale omlijsting en – traditioneel – de avondvoorstelling in de Harmonie. Voor de volhouders is er een borrel met muziek na afloop tot 01.00 uur.

Wat is inbegrepen bij een Harmoniekaart?

Met een Harmoniekaart begint je lustrumprogramma in de Harmonie met een warme welkomstdrank, de schoolfoto, een borrel met muzikale omlijsting en – traditioneel – de avondvoorstelling in de Harmonie. Voor de volhouders is er een borrel in de Harmonie met muziek na afloop tot 01.00 uur.

Hoe laat is de school open?

De school is om 10.00 uur open. De school sluit om 16 uur.

Wat is niet inbegrepen bij mijn ticket?

De drankjes en de avondmaaltijd in de Harmonie is niet inbegrepen. Je kan tot uiterlijk op 11 januari een daghap reserveren via de Harmonie voor € 15 euro. De link naar het menu vind je hier.

Hoe laat begint het middagprogramma in de Grote Kerk?

Het programma start om 14.30 uur. De deuren van de Grote Kerk zijn om 14.00 uur open. De bijeenkomst duurt tot 16 uur. In de Grote Kerk is plaats voor maximaal 450 mensen.

Is er na het dagprogramma een borrel op school?

Nee, de borrel is in de Harmonie. Als je niet naar de Grote Kerk gaat, kan je tot 16 uur op school blijven hangen en praten. Er is koffie, thee en fris beschikbaar.

Hoe laat begint de avondvoorstelling?

De avondvoorstelling begint om 20.30 uur in de Harmonie. De deuren naar de zaal zijn open vanaf 20 uur . Kom op tijd, dan kunnen we om 20.30 uur direct van start! Je kunt vanaf 16 uur terecht in de Harmonie.

Website

Waarom zijn sommige pagina’s afgesloten?

Op de website staan verschillende persoonsgegevens van jaargenoten. Om de privacy te beschermen hebben we een deel van de website achter een wachtwoord gezet. Wil je toegang tot de website, lees dan hier hoe je een account aanmaakt. Houd er rekening mee dat we iedere aanvraag controleren voordat we toegang geven. 

Waar staan mijn jaargenoten?

In verband met privacy staan er geen lijsten met deelnemers in het openbare gedeelte van de website. Op het Forum van de website kun je contact leggen met jaargenoten. 

Vervoer

Hoe kan ik het beste naar het lustrum komen?

Kom bij voorkeur naar het lustrum met openbaar vervoer. Zie voor de verschillende reismogelijkheden onze informatiepagina. Let op: parkeren bij school is niet mogelijk.

 

ad lustrum

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

30e Lustrum Stedelijk Gymnasium Leeuwarden

Leeuwarden
13 januari 2029

Volg ons

Forum
Nieuwsbrief
Facebook
Instagram 
ISSUU

Hulp nodig

Mail ons
FAQ