Programma onder voorbehoud
Aan sommige onderdelen wordt nog hard gewerkt. Daarom is deze eerste indruk van het programma onder voorbehoud. In de week voor het lustrum sturen we je alle details en instructies om er een onvergetelijke dag van te maken.

Ochtendprogramma op school vanaf 10:00 uur
Vanaf 10:00 uur ‘s ochtends begint de ontvangst op school. Neem voor de zekerheid een print van je e-ticket mee. We hebben gezorgd voor een grote ontvangstruimte aan de kant van de fietsenstalling . Wees er op tijd bij want kaartjes voor de gastlessen worden op volgorde van binnenkomst uitgedeeld aan geïnteresseerden. Het (voorlopige) lesprogramma staat hieronder:

Begane grond:

Lokaal 03 – Dennis Leegstra – Economie
Lokaal 04 – Teresa Hallman – Wiskunde
Lokaal 05 – Jet van Gelder (Albers) – Klassieke talen

Eerste verdieping:
Lokaal 10 – Hendrik Zijlstra – Aardrijkskunde
Lokaal 12 – Afke de Haan – Engels
Lokaal 15 – Arjan Marchand – Geschiedenis

Tweede verdieping:
Lokaal 19 – Dennis van der Woude – Natuurkunde

Er zijn drie rondes van 20 minuten met twee pauzes van 15 minuten: van 11.15 tot 11.35 uur, van 11.50 tot 12.10 uur en van 12.25 tot 12.45 uur

Let op: er worden dit keer géén klassenfoto’s gemaakt in school; de klassenfoto’s worden gemaakt in de Harmonie vanaf  16:30 uur.

Middagprogramma in Grote Kerk vanaf 14:30 uur
Wytze Visser verzorgt opnieuw op onnavolgbare wijze de moderatie van het middagprogramma in de Grote Kerk. De capaciteit van de kerk is beperkt. Gelukkig worden er ook opnames gemaakt en wordt het programma vanuit de kerk live gestreamd in het schoolgebouw waar je het in de aula kunt volgen.

• 14.30 uur welkom door Anneke en Eelko
  • 14.50 uur historie van het schoolgebouw door Leo van der Laan
  • 15.10 uur tekens aan de wand (muurschilderingen)
  • 15.30 uur muziek door Bert van der Zee en Stefan Giessing
  • 16.00 uur einde

Avondprogramma
Details over het avondprogramma volgen nog. Na het middagprogramma in de kerk start de ontvangst in de Harmonie vanaf 16.00 uur. Er is een borrel met live muziek en er worden klassenfotos gemaakt. Je kunt dan ook een hapje eten, in de Harmonie via de te bestellen daghap of in de stad. Om 20.30 uur start het programma op het podium met toneel en dans en muziek na met een super band van oud- en huidige leerlingen! Er komt ook een nafuif. Vergeet niet om vóór 11 januari een daghap te bestellen.

Let op: Tussen 20.30 en 22.00 uur zijn de deur van de Harmonie, de bar en de garderobe dicht.