Eerste Stentor opgegraven

3 oktober 2018

Stentor redacteur Suzanne Oldhoff ontdekte in het Historisch Archief Leeuwarden de aller-aller-eerste Stentor! Met daarin antwoord op vragen die in 1949 actueel waren, zoals: “Zal de radio straks naast de televisie bestaan?” Ze worden nu gedigitaliseerd en er staan al tien online. Bekijk ze nu online en lees meer over de onderwerpen die speelden in 2004 (inspectiebezoek), 1985 (Frau Hannah Sennhen) of 1970 (Woodstock). De komende maanden komen er meer Stentors online te staan.

Lustrumstentor in de maak
In januari bestaat de Stentor 70 jaar! De jubileumredactie wil graag een special samenstellen met de redacteurs van toen. Heb je later van communicatie je beroep gemaakt, of ben je een heel andere kant opgegaan? Heb je zin om mee te doen, laat het dan aan de redactie weten via de communicatiecommissie van het Lustrum.

Unieke sponsormogelijkheid
De Jubileumstentor wordt onder andere mogelijk gemaakt met sponsoring door alumni. Het is immers een prachtige gelegenheid om je band met je alma mater te laten zien en tegelijkertijd je onderneming onder de aandacht te brengen met een advertentie of een advertorial. Binnenkort volgt meer informatie over de sponsormogelijkheid. Heb je nu al interesse, neem dan contact met ons op.

Links:
• Oude Stentors online

Stentor

• Meld je aan voor de jubileumstentor
stentor@lustrumstedelijkgymnasium.nl