Van links naar rechts: Lisanne Saptenno, Bert Tuin, Anneke Bögels, Tamara Bok, Arjen de Graaf, Sicko van Dijk, Marijke Poelman, Janneke de Boer, Albert Verdenius, Caro Helder en Jaco Hiemstra.

Op 23 juni vergaderden alle commissies voor de laatste keer vóór de zomervakantie. Het was een live-bijeenkomst in lokaal 15 met de bestuurs- en commissieleden. Het afgelopen half jaar was hybride vergaderen een uitkomst voor de gymnasiasten die verder weg zijn gaan wonen. Toch willen we graag op 13 oktober de ‘tweede helft’ van de voorbereiding beginnen met een fysieke bijeenkomst met alle mensen die helpen met de organisatie.

Een goede voorbereiding is het halve werk
Het bestuur kijkt tevreden terug op de eerste voorbereidingen. Het was inspirerend om met elkaar samen te werken. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt, creatief nagedacht, grondig begroot en flink vergaderd. Er is heel wat neergezet. De contouren van het 29e lustrum staan en dit najaar zetten we de de volgende stappen naar een onvergetelijk lustrum.

Zin om aan te sluiten?
We zijn nog op zoek naar vrijwilligers en sponsors. We zoeken met name naar iemand die kan helpen met fundraising of acquisitie, mensen die als blogger, camjo of schrijver de armen uit de mouwen wil steken en we zijn nog op zoek naar een WordPress CMS deskundige. Heb je zin om mee te doen of aan te sluiten meld je dan aan!