Kaartjes zijn op naam
Let op: kaartjes voor het Lustrum zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. Je kunt dus alleen met je eigen kaartje naar het evenement. Op basis van de inschrijving maken we namelijk gepersonaliseerde naamkaartjes. Bovendien is het wel zo eerlijk om een kaartje dat je niet kunt gebruiken te gunnen aan iemand die boven aan de wachtlijst staat.  Heb je onderling al een kaartje overgedragen , overleg dan even met ons over de tenaamstelling.   

In overleg is veel mogelijk
Heb  je een kaartje en ben je op de 13de onverwacht verhinderd? Tot en met zaterdag kun je dan je kaartje omwisselen en krijg je je geld terug (minus de transactiekosten). Degene die boven aan de wachtlijst staat kan dan het kaartje overnemen. Na zaterdag kun je bij zwaarwegende redenen contact met ons opnemen. Het is dan wel belangrijk dat je kaartje ook overgenomen kan worden door iemand die op de wachtlijst staat. 

Houd je IN-box in de gaten!
Sta je op de wachtlijst, houd dan je IN-box in de gaten. Je hebt namelijk 12 uur de tijd om te reageren. Daarna benaderen we iemand anders op de wachtlijst. Op deze manier proberen we zo veel mogelijk mensen een kans te geven om het lustrum bij te wonen.