Dankjewel voor het delen van je mening
Vrijwilligers werken ongeveer een jaar en twee maanden aan ieder lustrum. We horen graag je ervaringen om het volgend lustrum nóg beter maken. Daarom stuurden we eerder een link om alle bezoeker te vragen of ze konden vertellen hoe het lustrum voor hen was. We kregen op deze oproep maar liefst 356 reacties. Van bezoekers, vrijwilligers en (oud)medewerkers van de school. We gaan de vragenlijst nu sluiten.

Stapstenen naar het 30ste lustrum
We kregen van sommige mensen heel nuttige en gedetailleerde feedback die we zeker kunnen gebruiken. Ook waren er mensen die zich alvast aanmeldden om mee te helpen met het organiseren van het volgende lustrum over iets minder dan vijf jaar. We vatten de resultaten samen voor onze eigen evaluatie, nemen ze mee als aanbeveling voor het volgende bestuur en delen de uitkomsten natuurlijk ook met jullie.

Deel (nog steeds) je foto’s en ervaringen
Tijdens het Lustrum hebben we op Facebook tussen de bedrijven door live verslag gedaan van het 29ste Lustrum. We zijn nu bezig om foto’s en reacties te verzamelen. Heb je zelf ook foto’s, filmpjes of verhalen die je wilt delen, stuur ze dan aan ons. We hadden gehoopt om de groepsfoto’s al op 20 januari beschikbaar te hebben maar dat duurt helaas iets langer.