Nu met XL-middagprogramma

10 januari 2019

Nu met XL-middagprogramma
Wil je de talkshow van Wytze Visser volgen in de Grote Kerk. Of liever een frisse neus halen met een jaargenoot? Wat dacht je van een interactieve presentatie over Culturele Hoofdstad van Europa? Voor het dagprogramma heb je nu keuze uit twee extra activiteiten. Zo is er plek voor iedereen!

Sterke verhalen in de Grote Kerk
Kunstschilder, communicatiestrateeg en talkshowhost Wytze Visser rijgt op onnavolgbare wijze schoolherinneringen aan elkaar van alumni. Een afwisselend en speels programma over obstinaat gedrag, fuiven en natuurlijk ook de Romereis. Let op: het aantal zitplaatsen in de Grote Kerk is beperkt.
Begin: 14:30 in de Grote Kerk

Leer Leeuwarden opnieuw kennen
De gidsen van A Guide to Leeuwarden houden je bij de les. In anderhalf uur ontdek je onder leiding van stadsgidsen (en geschiedenisdocenten), tal van verborgen plekjes in de stad. Je ziet wat er veranderd is en hoe een historische plek als de Blokhuispoort een heel nieuwe invulling kreeg.
Begin: 14:30 bij de Grote Kerk

Culturele hoofdstad uit eerste hand
Heb je Leeuwarden-Friesland Culturele Hoofdstad van Europa 2018 (LF2018) gevolgd? Een van de bedenkers/producers  praat je bij over het mega-evenement, met beeldverslag. Artistiek leider en winnaar van de Jan Janz Starterprijs voor Podiumkunsten Sjoerd Bootsma vertelt over hoogte- en dieptepunten en geeft een doorkijk naar het vervolg.
Begin: 14:30 bij Historisch Centrum Leeuwarden (Groeneweg 1)